Arany / EUR árfolyam

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Ezüst / EUR árfolyam

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Valuta árfolyamok

EUR / USD
1,08
EUR / HUF
389,43
USD / HUF
359,66

Elérhetőségeink

Golderádó Kft.

1089 Budapest,Bláthy Ottó u. 3.

Nyitva tartás:

H-Cs: 8-16-ig

Pénteken: 8-13-ig

Központi telefonszám:

+36 1 780 5151

+36 20 585 0505

Bemutatkozás

A Golderádó Kft. rövid története


Cégünk 1992 óta foglalkozik ékszergyártással. 1996-ban minőségi és mennyiségi változás történt a cég életében. Bt-ből Kft-vé alakultunk. Magyarországon a Golderádó Kft. mindig meghatározó tényező volt az ékszerpiacon. Innovációival mindig kihívást jelentett a többi gyártónak, nagykereskedőnek.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma Magyarországon a legsokoldalúbb ékszergyártó cég - bébi fülbevalóktól a kézi láncokon keresztül az exkluzív karikagyűrűkig és egyedi brill ékszerekig mindent el tud készíteni. A kezdetek óta megbízható partnere minden Magyarországon ékszer-kiskereskedéssel foglalkozó cégnek. Hosszú pályafutásunk alatt több mint, 1700 partnerre tettünk szert hazánkban.

A 14 karátos arany ékszerek széles választékát kínáljuk saját termékkatalógusunkból. A kiválasztott darabot a kért méretben, rövid határidővel készítik el ötvöseink. A javarészt kézzel készített ékszereink adják meg kínálatunk egyediségét.

2011-től ezüst ékszerek gyártásával bővítjük kínálatunkat, melyhez már készül a mintakollekció.

Nagykereskedésünkben kizárólag az Európai Unióból származó ékszereket forgalmazunk. Az árukészlet kiválasztásakor a fő szempont a minőség, ezért az igényes kézműves munkákat részesítjük előnyben. Célunk a tisztességes üzlet.

Dolgozóink nagy tudással és tapasztalattal mindig a vevők igényeit szem előtt tartva törekednek a cég árukészletének és katalógusának bővítésére.

XXI. század a Golderádó Kft életében új kihívást jelentett, amit a gazdasági válság ugyan megnehezített, de fejlesztéseinket és fejlődésünket nem hátráltatta. Az elkövetkezőkben az 3D-s tervezést, az interneten keresztül történő árubemutatást és megrendelést tartjuk a legnagyobb kihívásnak. Fejlesztéseink ez irányba folytatódnak. Szeretnénk leegyszerűsíteni a "vásárlói igény – ékszergyártás – áruátvétel" kb. 10-12 hetes folyamatát 1-3 hétre.

Reméljük Önt is hamarosan köszönthetjük viszonteladóink között, illetve partnereinken keresztül elégedett vásárlónkként.

A Golderádó Kft. legfőbb tevékenységei:

  • ékszerkészítés
  • (óra-,) ékszer nagykereskedelem
  • befektetési arany és ezüst értékesítése
  • nemesfém ékszerek és tárgyak felvásárlása (arany, ezüst, platina)

Golderádó Kft.

Cím: 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 3.

Adószám: 12121900-2-42

Közösségi adószám: HU12121900

Cégjegyzékszám: 01-09-466977

NEHITI engedély szám: PR2572

Telefon/fax: +36 1 2100 481

Mobil: +36 20 299 2000

Palládium EUR árfolyam

Palládium EUR árfolyam

Platina EUR árfolyam

Platina EUR árfolyam

Hivatalos MNB deviza-árfolyam

2023.02.05.
Svájci Frank (CHF): 0 Ft
Euró (EUR): 0 Ft
USA Dollár (USD): 0 Ft

Termékeink

Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink Termékeink

{title}

{desc}

Tovább...
Bezár